top of page

DRESSYRHELG

Vi hade celebert besök. Grand Prix domare Dag Smith-Meyer kom till ridklubben och bjöd på träningar i hög klass helgen 1-2 oktober.

Dag har en lång erfarenhet av både inridning och tillridning av unghästar och är en mycket populär välkänd tränare i hela Norge. Alla ryttare var välkomna oavsett inriktning och nivå. Det blev ett lyckat event med många nöjda ekipage. Nästa tillfälle han kommer blir 10e - 11e december. Målet är att han skall komma till oss regelbundet framöver och att alla är välkomna oavsett mål, inriktning och häst. Syftet är att eleverna skall få en professionell hjälp efter sina behov. Vår verksamhetschef och instruktör David vill att eleverna skall få veta var han får sin lärdom och utbildning ifrån och han vill gärna dela med sig av den.

“Låt oss dansa oss varma i december!”

Pris: 580 kr / lektion medlemmar 620 kr/ lektion icke medlemmar. OBS Anmälningarna är bindande vilket betyder att ingen återbetalning sker vid eventuellt avhopp eller om du ej finner en ersättare. Anmälan till nästa tillfälle är öppen redan nu.


TRÄNING FÖR DAG


Vem vill inte vara med på det?

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page