top of page

DRESSYRTRÄNING I MARS

Nu finns det möjlighet att boka träning för Grand Prix domare Dag Smith-Meyer i mars månad. Dag trivs hos oss och många uppskattar möjligheten att träna för Dag.

Han besöker oss igen den 18e-19e mars. Dag har en lång erfarenhet av både inridning och tillridning av unghästar och är en mycket populär välkänd tränare i hela Norge. Alla ryttare var välkomna oavsett inriktning och nivå. Målet är att han skall komma till oss regelbundet framöver och att alla är välkomna oavsett mål, inriktning och häst. Syftet är att eleverna skall få en professionell hjälp efter sina behov. Vår verksamhetschef och instruktör David vill att eleverna skall få veta var han får sin lärdom och utbildning ifrån och han vill gärna dela med sig av den.

“Ta chansen och lär från en Grand Prix domare!”

Pris: 600 kr / lektion medlemmar 700 kr/ lektion icke medlemmar. För att kursen skall kunna bli av behöver det vara minst 8 deltagare per dag OBS Anmälningarna är bindande vilket betyder att ingen återbetalning sker vid eventuellt avhopp eller om du ej finner en ersättare. Anmälan till nästa tillfälle är öppen redan nu på info@lerk.se


TRÄNING FÖR DAG


Vem vill inte vara med på det?

156 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page