top of page

GUBBKVÄLL

Du måste inte ha skägg eller mustasch som STAN men det är ett plus! Ett ypperligt tillfälle att få möjligheten att visa upp dina talanger på hästryggen så missa inte detta tillfälle! GUBBKVÄLL: Vi ordnar med en trevlig kväll för er gubbar/grabbar som vill visa att ridning inte är så svårt.

Eller för dig som aldrig har vågat men alltid velat prova? Det ska du självklart göra och behöver du ledare kan en av våra US-tjejer hjälpa till! Instruktör Cissi Marberg INGÅR:

Hjälp i stallet av våra härlig US-tjejer innan ridpass. När hästarna är tillbaka i hagen serveras en portion med kycklingspett och potatisgratäng värdigt en ryttare med inkluderad dricka. Mingel och mat i caféterian :) DATUM: 15/3

TID: Vi delar upp er i två grupper.

Grupp 1 - 18.00-18.45

6 elever

Grupp 2 - 19.00-19.45

6 elever PRIS: 350kr/deltagare Betalning via Swish. Anmälan är bindande ANMÄLAN: Anmäl eller frågor sker till Cissi Marberg på telefonnummer 0708-581035.

Ange eventuell tidigare erfarenhet och storlek på ryttare så vi kan fördela hästarna på bästa sätt . Max vikt är 95kg.

“Glada dagar i stallet”

För er som vill se på detta spektakel är caféterian öppen under kvällen. Möjlighet finns att beställa mat även som åskådare. Bokning sker till Cissi på numret ovan. Boka gärna en tallrik för priset av 80kr inklusive dricka.


MUSTACHKAMPEN - STAN VINNER ALLTID


Vem vill inte vara med på det?

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page