top of page

LÄGERSOMMAR 2024

Dubbla läger är dubbelt så bra! Under sommarlovet anordnas läger på Lilla Edets Ridklubb vecka 27 och vecka 33. Du är välkommen att delta vid flera tillfällen i mån om plats.

Ridläger - Terrängridning

UPPLÄGG VECKA 27: Detta är ett läger för dig som är lite ny i sadeln och vill öva lite extra.

Du som har en nivå upp till ryttarmärke 1 kan välja att delta på våra läger v.27. Vi har delat in dem i två olika läger för att ge så många som möjligt chansen att delta. Det är valfritt om du vill vara med 1 eller 2 dagar. Men du kanske helst vill vara med på dubbla ridläger i sommar ;) Dubbel lycka! Varje dag får du lunch och fika så det behöver du inte ta med dig. Vi lovar också minst en rolig aktivitet under dagen förutom det bästa av allt, ett pass på hästryggen! Hoppas vi ses! TID & DATUM: Lägerperioderna under vecka 27 är: Måndag till tisdag (1/7-2/7) och torsdag till fredag (4/7-5/7). Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl10:00. Var på plats i god tid innan. Dagarna avslutas kl15:00 Föräldrar är välkomna att vara med men inget krav.

PRIS: Pris för en dag med lektionshäst: 600kr

Pris för två dagar med lektionshäst: 1100kr Betalas senast 17 juni (2 veckor innan)

Tänk på att anmälan är bindande. TRÄNARE: Instruktör kommer vara Tilda Laurell som ni som rider på lördagar brukar träffa. Tilda är en glad och sprallig tjej som alltid hittar på roliga övningar för dig och din häst. Tilda läser på REAL i Trollhättan med hästinriktning och är väldigt duktig på hästar.

“Sköna Gröna Sommar”

ANMÄLAN:

Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: Namn och ålder Önskemål av häst, ange 1:a val och 2:a val. Ev. allergier Anmälan görs till info@lerk.se senast 2 veckor innan start (17/6). Anmälan är bindande och återbetalas ej.Sommar när den är som bäst!

UPPLÄGG VECKA 33: Trimmar lite extra i två dagar och sov över med lägerkompisarna.


För dig som nått lite längre och befinner dig på ryttarmärke 2 eller högre erbjuder vi träningsläger med övernattning. Under veckan rider vi två pass om dagen och hittar på roliga aktiviteter. I priset ingår 1frukost + 2 luncher + 2fika och 1 middag.

TID & DATUM: Lägerperioderna under vecka 33 är antingen måndag till tisdag (12/8-13/8) och torsdag till fredag (15/8-16/8). Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl9:00 första dagen. Var på plats i god tid innan. Andra dagen avslutas kl15:00.

PRIS: Med lektionshäst 1900:- Medlem med privat häst 1750:- Icke medlem med privat häst 1600:-

För privathäst utifrån ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev. köpas till. LERK fodrar alla mål.

Vill du vara med på båda lägren till ett rabatterat pris kostar det: Med ridskolehäst 3500:- Medlem med privathäst 3200:- Ej medlem med privat häst 3350:-

TRÄNARE: Instruktör den här veckan är Leif Corneliusson. Leif arbetar som ridlärare hos oss på vardagar. Han har många års erfarenhet av hoppning både i Sverige och utomlands. Han har ett öga för detaljer och är duktig på att hjälpa dig som ryttare få ut det mesta av din häst.

ANMÄLAN: Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: Namn och ålder Önskemål av häst, ange 1:a val och 2:a val. Ev. allergier Anmälan görs till info@lerk.se senast 2 veckor innan start (29/7). Anmälan är bindande och återbetalas ej.

Härliga uteritter

DUBBLA LÄGER, DUBBEL GLÄDJE!


Vem vill inte vara med på det?

133 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page