top of page

LYCKAD DRESSYRHELG

Helgen med träningar för Dag Smith-Meyer blev lyckad. Många nöjda deltagare och Dag verkar trivas hos oss på Lilla Edets Ridklubb.

Vi tackar vi Dag Smith-Meyer och alla duktiga deltagare för ännu en mycket lyckad träningshelg på LERK. Dag kommer tillbaka till oss om cirka en månad och det går bra att säkerställa en plats redan nu. Anmälan görs till info@lerk.se eller till David på 0703-830303. Alla ryttare är välkomna oavsett inriktning och nivå. Nästa tillfälle som Dag kommer tillbaka blir fredagen den 24/2 och söndagen 26/2. Ett lite annorlunda upplägg eftersom det är Euro Horse denna helg. Syftet med Dags träningar är att eleverna skall få en professionell hjälp efter sina behov. Vår verksamhetschef och instruktör David tränar själv för Dag och vill att eleverna skall få veta var han får sin lärdom och utbildning ifrån och han vill gärna dela med sig av den.

“Ta chansen och träna för en Grand Prix domare”

Pris: 580 kr / lektion för medlemmar. 620 kr/ lektion för icke medlemmar. Det är valfritt om du vill delta en eller två dagar. OBS! Anmälningarna är bindande vilket betyder att ingen återbetalning sker vid eventuellt avhopp eller om du ej finner en ersättare. Anmälan till nästa tillfälle är öppen redan nu på info@lerk.se


TRÄNING FÖR DAG


Vem vill inte vara med på det?

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page