top of page

NY DRESSYRHELG

Grand Prix domare Dag Smith-Meyer kommer tillbaka även 2023. Redan i januari finns möjlighet att boka in sig på träning.

Dag har en lång erfarenhet av både inridning och tillridning av unghästar och är en mycket populär välkänd tränare i hela Norge. Alla ryttare var välkomna oavsett inriktning och nivå. Det blev ett lyckat event med många nöjda ekipage. Nästa tillfälle han kommer blir 21e-22e januari. Målet är att han skall komma till oss regelbundet framöver och att alla är välkomna oavsett mål, inriktning och häst. Syftet är att eleverna skall få en professionell hjälp efter sina behov. Vår verksamhetschef och instruktör David vill att eleverna skall få veta var han får sin lärdom och utbildning ifrån och han vill gärna dela med sig av den.

“Ta chansen och lär från en mästare!”

Pris: 580 kr / lektion medlemmar 620 kr/ lektion icke medlemmar. OBS Anmälningarna är bindande vilket betyder att ingen återbetalning sker vid eventuellt avhopp eller om du ej finner en ersättare. Anmälan till nästa tillfälle är öppen redan nu på info@lerk.se


TRÄNING FÖR DAG


Vem vill inte vara med på det?

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page