top of page

TRÄNINGSLÄGER SOMMAREN 2023

Sköna Gröna Sommar! Under sommarlovet anordnas träningsläger vecka 26-27 och 31-33. Du är välkommen att delta en eller två veckor i mån om plats.

Ridläger - Terrängridning

UPPLÄGG VECKA 26-27: Detta är ett läger för dig som gillar att trimma lite extra på ridbanan vare sig du är barn,

ungdom eller vuxen.

I grupper om max 6 ryttare rider vi två pass om dagen. David ansvarar för dressyren och Leif

för hoppningen. En av dagarna kommer även spenderas på vår terrängbana.

Vi erbjuder 10 platser till er som önskar lektionshäst och 8 platser för er med privathäst.

Grupperna delas in efter kunskapsnivå. Minimikrav för att vara med är nivå 1 för ridskoleelever och LC för privatekipage. Har du ingen egen häst och inte rider lektion hos oss är du välkommen att anmäla intresse dock har våra elever förtur till hästarna men efter 31/5 släpps platserna till övriga intressenter. Lunch och fika ingår. TID & DATUM: Lägret vecka 26 pågår 26/6-30/6 Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl8:30. Var på plats i god tid innan. Dagarna avslutas kl16:00 Lägret vecka 27 pågår 3/7-7/7. Samma tider gäller även dessa veckor. Samling 8:30 och avslut 16:00. PRIS: Pris ridskoleelev och uppstallade: 3500kr

Pris privathäst Ej uppstallad hos oss 4000kr

För privathäst utifrån ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev köpas till. Lerk fodrar allamål. TRÄNARE: Denna gången blir det för David Ingius och Leif Corneliusson. David har arbetat som verksamhetschef/ridinstruktör på LERK sedan augusti 2022.

David har mer än 35 års ridvana och har tävlat upp till MsvB i dressyr.

Leif arbetar som ridlärare i hoppning och undervisar hoppspecialen varje torsdag. Han har många års erfarenhet av hoppning både i Sverige och utomlands.

“Sköna Gröna Sommar”

ANMÄLAN: Minst 8st deltagare max 18st. För att delta krävs medlemskap hos oss. Första betalning sker

1/6 på halva avgiften och resterande avgift betalas 26/6. Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter:

Namn och ålder

Ridgrupp (för våra elever)

Önskemål av lektionshäst, ange första val, andra val och tredje val.

Utbildningsnivå och storlek på häst/ponny (för privatelever)

Ev allergier.

Ange vilken lägervecka du vill delta

Anmälan görs info@lerk.se senast 31/5 och är därefter bindande och återbetalas ej.Sommar när den är som bäst!

UPPLÄGG VECKA 31: För dig som är lite grönare i ridningen och föredrar skritt och trav. Under veckan rider vi ett pass om dagen i skritt och trav och riktar oss till er som rider på denna nivå. Vi kommer att variera mellan att rida ut och ha pass på banan/ridhus. När vi inte rider har vi teori och hittar på roliga lekar! Max antal deltagare är 8stycken. Rekommenderad ålder från 5år och uppåt. Lunch och fika ingår.

TID & DATUM: Lägret vecka 31 pågår 31/7-4/8 Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl9:00. Var på plats i god tid innan. Dagarna avslutas kl15:30 PRIS: Pris ridskoleelev och uppstallade: 2500kr

Pris privathäst Ej uppstallad hos oss 3000kr

För privathäst utifrån ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev. köpas till. Lerk fodrar alla mål. TRÄNARE: Vår spontana och spralliga Therese Olaisson håller i träningarna den här veckan. Therese har stor erfarenhet av hästar och har alltid en ny rolig aktivitet på gång. ANMÄLAN: Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: Namn och ålder Önskemål av häst, ange 1:a val, 2:a val och 3:e val. Ev allergier Anmälan görs till info@lerk.se senast 10/7. Anmälan är bindande och återbetalas ej UPPLÄGG VECKA 32: För dig som hanterar alla hästensgångarter. Under veckan rider vi ett pass om dagen. Vi varierar oss mellan uteritter och pass på banan/ridhus. Vi kommer både hoppa och rida dressyr. Vi kommer även ha teori samt hitta på annat skoj under veckan! Max 8 stycken deltagare. Lunch och fika ingår.

TID & DATUM: Lägret vecka 32 pågår 7/8-11/8 Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl9:00. Var på plats i god tid innan. Dagarna avslutas kl15:30 PRIS: Pris ridskoleelev och uppstallade: 2500kr

Pris privathäst Ej uppstallad hos oss 3000kr

För privathäst utifrån ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev. köpas till. Lerk fodrar alla mål. TRÄNARE: Er tränare denna veckan är Leif Corneliusson. Leif är uppskattad ridlärare i hoppning och undervisar hoppspecialen varje torsdag. Han har många års erfarenhet av hoppning både i Sverige och utomlands. ANMÄLAN: Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: Namn och ålder Önskemål av häst, ange 1:a val, 2:a val och 3:e val. Ev allergier Anmälan görs till info@lerk.se senast 10/7. Anmälan är bindande och återbetalas ej UPPLÄGG VECKA 33: I år erbjuder vi ett Vuxenridläger för dig som är 16 år och uppåt.

Detta är ett läger för dig som vill fördjupa dina kunskaper och finslipa på detaljerna i din ridning och din påverkan på hästens arbete. Fokus kommer att ligga på dressyrarbetet till häst men även teori. Det kommer även ingå viss hoppning, om så önskas. Vi rider två pass per dag. Minimikrav för att vara med är att du känner dig trygg med att rida i alla gångarter. Har du ingen egen häst och inte rider lektion hos oss är du välkommen att anmäla intresse.

Maxantal 12 deltagare ( varav max 8 lektionsekipage). Lunch och fika ingår.

TID & DATUM: Lägret vecka 33 pågår 14/8-18/8 Vi startar dagen genom att samlas i lektionsstallet kl8:30. Var på plats i god tid innan. Dagarna avslutas kl16:00 PRIS: Pris ridskoleelev och uppstallade: 3500kr

Pris privathäst Ej uppstallad hos oss 4000kr

För privathäst utifrån ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev. köpas till. Lerk fodrar alla mål. TRÄNARE: Er tränare denna veckan är David Ingius. David har arbetat som verksamhetschef/ridinstruktör på LERK sedan augusti 2022.

David har mer än 35 års ridvana och har tävlat upp till MsvB i dressyr. ANMÄLAN: Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: Namn och ålder Önskemål av häst, ange 1:a val, 2:a val och 3:e val. Ev allergier Anmälan görs till info@lerk.se. Ridskolans elever har förtur till platserna men efter 17/7 släpps platserna till till övriga intressenter. Anmälan är bindande och återbetalas ej

Härliga uteritter

LÄGER I SOMMAR!


Vem vill inte vara med på det?

134 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page