top of page

SAMVERKANS CAFÉ!

Du som följer med när barnet, barnbarnet eller kompisen rider... hade det inte varit gott med en kexchoklad, en smörgås eller en kopp kaffe?


Vi vet ju alla att om det är kallt ute då är det inte skönare i ridhuset. Det är ju lite som att gå in i ett gigantiskt kylskåp. I fönstret mitt emot dig som sitter på läktaren lyser värmen. Bord, stolar, mat, dricka och kaffe. Allt finns ju där. Vi tänkte att vi kanske borde utnyttja det lite mer.

“Låt oss värma oss i caféet i vinter!”

Vad sägs om att hjälpas åt. Tillsammans skapa ett levande café. En förälder i varje grupp får ansvaret att se till att kaffe finns och och att alla har trevligt tillsammans. Man svischar för det man väljer att inhandla med hjälp av uppsatt skylt. Vill man inte själv ta ansvaret kanske man har någon mor- eller farförälder, syskon till den ridande eller en vän som kan tänka sig hjälpa till. Någon förälder i gruppen kanske tycker det är så roligt att de gärna hjälper till även när det inte är deras tur. Kan man inte få nog av att driva caféet finns alltid möjlighet att även hjälpa till vid tävlingar och andra event.


CAFÉ


Vem vill inte vara med på det?

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page