top of page

EFTERLÄNGTADE SOMMAR

Längtar ni efter sol, värme och hästar på grönbete? Det gör vi! Men mest längtar vi efter sommarens ridläger! Under sommarlovet anordnas träningsläger under hela fem veckor! TRÄNINGSLÄGER Vecka 26-27 är det äntligen dags. Är du lektionsryttare eller privatryttare är du välkommen att boka din plats. Mer information hittar du här!

“Sköna gröna sommar!”

LÄGER FÖR DE SOM ÄR LITE MER GRÖNA Vecka 31 Inriktar vi oss till er som föredrar skritt och trav. Vi blandar ridning inne och ut i naturen med teori och lekar. Kursledare är Therese Olaisson. Mer information hittar du här! LÄGER FÖR DIG SOM GÄRNA GALOPPERAR

Vecka 32 Inriktar sig till dig som rider självständigt i alla gångarter och vill rida både hoppning och dressyr. Kursledare är Leif Corneliusson. Mer information hittar du här! LÄGER FÖR DIG SOM ÄR VUXEN Vecka 33 Inriktar sig till dig som är 16år eller äldre. Detta är ett läger för dig som vill fördjupa dina kunskaper och finslipa på detaljerna i din ridning och din påverkan på hästens arbete. Minimikrav för att vara med är att du känner dig trygg med att rida i alla gångarter. Kursledare är David Ingius. Mer information hittar du här!

Påskhoppet

LÄGER I SOMMAR!


Vem vill inte vara med på det?

59 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page