top of page

SOMMAREN FLYGER FRAM

Oj! Det händer saker på LERK!

Terminen avslutades och ridlägren tog över. Vi hade ett tanthopp och en hopptävling med många startande. Tack alla glada funktionärer som kämpade i värmen den dagen och till alla deltagare på läger och tanthopp. Det är ni som är LERK! “Grattis till segern i Tanthoppet 2023” Just nu städas det för fullt. Vår personal jobbar hårt för att få stallet skinande rent. En stor applåd till dem! Nästa vecka så flyttar dressyrhästarna in på LERK. Vi hoppas att du kommer och fikar och tittar på när de dansar fram på våra banor. Onsdagen den 19e t.o.m. söndag den 23e är det knoppar i manen och uppvisning i ett av årets största event på ridklubben. Missa inte det!

Vi tackar i sommar av vår ridinstruktör David. Han har varit en uppskattad tränare och vi önskar han all lycka till framöver. Vi söker nu en ny verksamhetsansvarig/ridinstruktör för att lära våra underbara elever att rida och för att driva vår förening framåt. Se annonsen här!

Apropå framåt! Ni har väl inte missat att vi nu har startat upp vår ungdomssektion. Ett härligt gäng barn och unga som under ledning av Julia redan planerar roliga dagar framöver! Alla är välkomna att vara med på möten hör av er till info@lerk.se Vi sa hejdå till Billy som får ett fantastiskt hem hos sin gamle polare Alex från ridskolan. Istället har vi har en ny fyrbent kollega som tränas för fullt för att passa in i verksamheten. Har ni kanske har sett den här stiliga killen i stallet redan.

“Välkommen Achilles till Lilla Edets Ridklubb!”

Saknar ni hästarna, kompisarna och stallet för mycket i sommar så finns möjlighet att tjuvstarta höstterminen genom att hyra en lektionshäst. Vecka 31 och vecka 32 får ni då själva ta hand om hästen och rida. Perfekt tillfälle att prova på hur det är att ha en egen häst.

Ni bokar genom att maila info@lerk.se och ange topp 3 hästar ni skulle vilja hyra. Vi hoppas vi ses i solen med en glass på våra tävlingsdagar i sommar. Håll utkik på våra sociala medier för senaste nytt!

“Nu njuter vi av sommaren!”
tack för lång och trogen tjänst

Vem vill inte vara med på det?!


166 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page