top of page

UPPSTALLAD

SERVICE GEMENSKAP SAMVERKAN

Uppstallad på LERK

UPPSTALLAD

SERVICE GEMENSKAP SAMVERKAN

RIDBANOR

På vår anläggning har vi fyra ridbanor att erbjuda.

Stora Ridhuset 20x60
De största delen av ridskolans verksamhet bedrivs i stora ridhuset. Underlaget vattnas och harvas av ridskolans personal. Det används också för tävling och träning av både privatuppstallade och medlemmar. Vill man rida ensam finns möjlighet att boka tid i ridhuset. 
Regler och priser för ridhuset hittar du här!

Lilla Ridhuset 15x30
I lilla ridhuset hölls lektionerna innan stora ridhuset byggdes. Idag används det som lösdrift åt våra lektionshästar. Vill man så kan det användas för ridning eller arbete från marken. 

 

Lilla Paddocken 20x60
Framhoppning och framridning placeras ofta i lilla paddocken vid tävling. Ridskolan flyttar gärna ut hit på våren. Underlag och staket är nytt från 2021.

 

Paddock 55x88
Vår stora populära utomhusbana. Här hålls de stora tävlingarna. 

 

Alla ridbanor kan användas fritt såvida inga lektioner eller uppbokade aktiviteter pågår.

Terrängbanan

På terrängbanan får man rida på hinder självständigt om man har fälttävlanskort och hagen är fri från hästar. Passa gärna på att delta på träningar eller lektioner för att få prova på att hoppa bank, dike eller vatten. 

Lilla Edets Ridklubb ligger nära sjön Ryrsjön i Göta. Här finns goda möjligheter att ta sig ut i skogen på grusvägar och stigar. Vi visar hänsyn till fotbollsklubben och hundklubben i samma område och rider ej på motionsspåret. Vår populära halvtimmes runda ger hästarna varierande underlag och är ett säkert kort men området bjuder på många vägar och äventyr om man vill.

bottom of page