top of page
Börja rida på LERK

VÄLKOMMEN TILL

LERK

LILLA EDETS RIDKLUBB

På Lilla Edets Ridklubb eller LERK som vi ofta säger är alla Välkomna. Om du aldrig ridit förut men är nyfiken på livet med hästar är så kan du vända dig till oss. Om du ridit i din ungdom men kanske slutat, hos oss kan ta första stegen upp i sadeln igen.
Vi har en ponny eller häst som passar just dig. 

Vi vill även starta grupper för seniorer och för dem med funktionsnedsättningar. Vi vill ha kurser för företag i lagarbete och erbjuda dig med friskvårdsbidrag en riktigt rolig aktivitet. 

Vi har förutom dressyr och hoppning många andra möjligheter. Vi har löshoppningar, miljöträning och terräng träningar. Vi skapar möjligheten om du har intresset.

Hästar är fantastiska och ger så många positiva egenskaper och känslor hos oss människor. Prova du också!

HYRA LEKTIONSPONNY

Viste du att det finns möjligheter att hyra häst eller ponny hos oss?
Prova på att ha egen häst/ponny!

Halvfodervärd:

Vi ger våra elever möjligheten att vara halvfodervärd på våra lektionshästar. Erbjudandet gäller torsdagar varje vecka tillsvidare med en provperiod v8-13 för att se hur upplägget fungerar. Efter provperioden kan man skriva ett foderavtal som sträcker sig över en längre period.


Som halvfodervärd är du ansvarig för din häst på utsatt dag, och du får själv ansvara för att pyssla om , mocka Samt rida sin häst på denna dag. Ridhuset kommer vara ledigt på torsdagar framöver och man får då rida Max en timma vanlig ridning, man får också rida ut om vädret tillåter men hoppning för endast ske efter överenskommelse.

Det kostar 350kr / dag att hyra.  
Byte av dag enstaka ggr är möjligt om man har förhinder någon torsdag.
Anmälan vid intresse sker till info@lerk.se
Glöm inte ange vilken häst du önskar.

Hyra övriga dagar:
Man kan t.ex. träna, tävla eller rida ut. Men det innebär också ett stort ansvar.
Prata med våra instruktörer för att se vad just du har för möjligheter eller hur mycket mer du behöver kunna innan du kan ta del av detta erbjudande. 

Viktigt!

Är man under 18 år krävs att myndig person närvarar vid ridning om inte annat är överenskommet med styrelsen.

För att få hyra lektionshäst krävs:
Godkänd kunskapsnivå
Medlemskap i klubben
Stor erfarenhet av att ta hand om en häst.

Ansvarig vuxen skall alltid närvara i stallet och vid ridning.

Vid hög beläggning eller vid hög arbetsbelastning på våra hästar äger vi rätt att neka förfrågningar. Om vi anser att du ännu inte lever upp till kraven äger vi rätt att neka förfrågan men lägger gärna upp en plan för hur du ska kunna utvecklas och uppfylla de krav vi ställer.

Välkomna med er intresseanmälan!

SPONSORER
hooks_logo.png
bottom of page