top of page
Börja rida på LERK

VÄLKOMMEN TILL

LERK

LILLA EDETS RIDKLUBB

På Lilla Edets Ridklubb eller LERK som vi ofta säger är alla Välkomna. Om du aldrig ridit förut men är nyfiken på livet med hästar är så kan du vända dig till oss. Om du ridit i din ungdom men kanske slutat, hos oss kan ta första stegen upp i sadeln igen.
Vi har en ponny eller häst som passar just dig. 

Vi vill även starta grupper för seniorer och för dem med funktionsnedsättningar. Vi vill ha kurser för företag i lagarbete och erbjuda dig med friskvårdsbidrag en riktigt rolig aktivitet. 

Vi har förutom dressyr och hoppning många andra möjligheter. Vi har löshoppningar, miljöträning och terräng träningar. Vi skapar möjligheten om du har intresset.

Hästar är fantastiska och ger så många positiva egenskaper och känslor hos oss människor. Prova du också!

UPPLÄGG


PROVA PÅ!

Om du inte har ridit hos oss sedan tidigare finns det möjlighet att få rida en provlektion. Provridning erbjuds i mån av plats i ordinarie lektionsgrupper.

För att kunna anmäla dig till provridning behöver du skapa ett konto i vårt elevsystem Hippocrates, läs mer HÄR!

Uppge information om din ridvana, vilka dagar/tider som skulle kunna passa dig samt att din anmälan avser provridning. Därefter bokar du provridningen via info@lerk.se. Använd gärna vårt fomulär.

Det går inte att rida igen missad provlektion och återbetalning sker inte. Du har totalt två provlektioner. Om du vill fortsätta rida efter provlektionerna måste du ansöka om en ordinarie plats via ditt konto i Hippocrates i samråd med din instruktör.

Om du har barn som är under 18 år är det du som vårdnadshavare som registrerar dig. Sedan lägger du till ditt barn under fliken "Familj". När du har skapat ett konto väljer du den lektionsgrupp du är intresserad av och ansöker om plats. Prata med din instruktör för att hamna i en grupp på rätt nivå.
 

Hippocrates används också till att boka strötider, byta grupper, avboka pass samt mycket annat. Det är vårt viktigaste digitala redskap.
 

Medlemskap

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar. Du betalar ditt medlemskap i samband med att du börjar rida hos oss och sedan inför varje nytt år. Information om medlemsavgifter finns under fliken HÄR.
 

Terminsavgifter
Vi delar in verksamhetsåret i två terminer - en vårtermin och en hösttermin.
Du anmäler dig till lektionsridning för hela terminen men kan välja att dela upp betalningen till två eller fler faktureringstillfällen. Detta gör du i HorseManager.

Utrustning
Vi är noga med säkerhet! För att prova på vill vi att du har en sko med klack. Detta för att foten inte ska åka igenom stigbygeln. Har du en ridhjälm och en säkerhetsväst tar du med dem annars finns det att låna. Västen skyddar dina viktiga organ och hjälmen ditt huvud. Allt i fall om olyckan är framme.

SPONSORER
hooks_logo.png

MARKET

bottom of page