top of page

UPPSTALLAD

SERVICE GEMENSKAP SAMVERKAN

Uppstallad på LERK

UPPSTALLAD

SERVICE GEMENSKAP SAMVERKAN

UPPLÄGG

Som privatuppstallad måste du skriva på ett avtal. Du ingår ett hyreskontrakt med föreningen. Du får tillgång en eller flera boxar, vinter- och sommarhage, sadelkammare, skåp, spolspilta, tvättmöjligheter, plats för foderförvaring, träningsutrustning och service från ridskolans personal. Du får också tillgång till anläggningens olika faciliteter och får utnyttja dess ridhus och paddockar när de ej är bokade. 

Beroende på hur ditt avtal ser ut så vill föreningen att du hjälper till mer eller mindre med ridskolans hästar och lägger några timmar varje år för att stötta föreningen i tävlingsverksamheten.

Du är som privatuppstallad alltid ansvarig för din häst. Fördelen med att stå uppstallad på Lilla Edets Ridklubb är att personal finns på plats större delen av veckan och de har alla hästar välmående som högsta prioritet.

Känner du som vi att gemenskap och samarbete är av största vikt. Att om vi hjälps åt ,skapar vi en gemensam trygghet och att man i en grupp har varandra att fråga, träna med och ha kul tillsammans med. Välkommen med din ansökan.


 

bottom of page